2021 CIOE-Tentoonstelling - de Vezel van Shenzhen TTI

August 15, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over 2021 CIOE-Tentoonstelling - de Vezel van Shenzhen TTI

Wij zullen TTI 23ste China Internationale Optoelectronic EXPO bijwonen, dan niet alleen kunt u onze recentste heet-verkoopproducten, met inbegrip van vezel optische kabels, koorden van het vezel de optische flard, MPO/MTP-oplossingen, PLC splitsers, FTTH-Oplossingen, enz. zien, maar ook kunt u meer over onze recentste technologiesteun en professionele oplossingen op vezel optisch gebied kennen. Oprecht en heet u welkom warm om ons te bezoeken.

 

Tentoonstellingsnaam: China Internationale Optoelectronic Expo

Zaal: Nr 8 Zaal

Cabineaantal: 8A83

Datum: Zestiende-16th-18 september, 2021.

 

laatste bedrijfsnieuws over 2021 CIOE-Tentoonstelling - de Vezel van Shenzhen TTI  0

 

Cabineadres:

SHENZHEN-WERELDexhibition&convention CENTRUM (Baoan New Hall)

Road van No.1zhancheng, Fuhai-Straat, Baoan District, Shenzhen

 

Stelt Waaier tentoon:

Optische communicatie apparaten en modules

Kabel/Vezel Optische Kabel/Vezel het Optische Ontdekken

 

Bedrijfprofiel:

TTI-Vezelmededeling Technologie. Co., Ltd zeer hoge vervaardiging - optische de kabelassemblage van de kwaliteitsvezel met inbegrip van Binnenvezel Optische Kabel, Openluchtvezel Optische Kabel, Koord van het Vezel het Optische Flard, PLC Splitser, Vezel Optische Vlecht, Vezel Optische Adapter, Vezel Optische Demper, Comité van het Vezel het optische flard en veel meer FTTx-producten.

 

Wij hebben ISO 90012015, ISO 140012015, Ce-certificatie en overgegaane CPR-test verkregen. Wij niet alleen bieden OEM de dienst aan maar ook helpen over de hele wereld vele partners van om in de markt met professionele technische ondersteuning, uitstekende productoplossing, concurrerende prijzen, snelle levering en de goede dienst te winnen.

 

Op basis van ons kwaliteitsborgingprogramma geven wij u opmerkelijke kwaliteit van assemblage van de vezel de optische kabel. De kwaliteit heeft altijd TTI-Vezel gemaakt duidelijk uitkomen.

 

* TTI-de Hoofdproducten van de Vezelfabriek:

Vezel Optische Kabel, koord van het Vezel het optische flard, PLC splitser, Vezel optische vlecht, Vezel optische adapter, Vezel optische demper, paneel van het Vezel het optische flard en veel meer FTTx-producten.

* Gebied: Shiyan, Shenzhen, Guangdong, China

* Voeg toe: Het oosten 6/F, de Bouw C, Qiaotong Industriële Yuanling

* Tel.: +86-0755-26637069

* FAX: +86-0755-26612903

* Website: www.ttifiber.com

* E-mail: marketing@ttifiber.com