China Fiber Optic Patch Cord fabrikant
TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.
Thuis

TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.

TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.
Bedrijfprofiel

 

TTI-Vezelmededeling Technologie. Co., Ltd zeer hoge vervaardiging - optische de kabelassemblage van de kwaliteitsvezel: Met inbegrip van Binnenvezel Optische Kabel, Openluchtvezel Optische Kabel, koord van het Vezel het optische flard, PLC splitser, Vezel optische vlecht, Vezel optische adapter, Vezel optische demper, paneel van het Vezel het optische flard en veel meer FTTx-producten.

 

Wij hebben ISO-9001:2015, ISO-14001:2015, Ce-certificatie en overgegaane CPR-test verkregen.

 

Wij niet alleen bieden OEM de dienst aan maar ook helpen over de hele wereld vele partners van om in de markt met professionele technische ondersteuning, uitstekende productoplossing, concurrerende prijzen, snelle levering en de goede dienst te winnen.

 

Op basis van ons kwaliteitsborgingprogramma geven wij u opmerkelijke kwaliteit van assemblage van de vezel de optische kabel. De kwaliteit heeft altijd TTI-Vezel gemaakt duidelijk uitkomen.

Onze hoofddoelstelling moet onze klanten en technische uitdagingen door in vennootschap te werken aan ontwerp oplossen en vervaardigt opmerkelijke producten. Wij streven voor 100%-klantentevredenheid.

 

TTI-de Vezel verstrekt gekwalificeerde technische oplossingen en directe de dienstreactie wanneer u het het meest nodig hebt.

 

Wij niet alleen verkopen producten. Wij bieden de goede dienst en professionele steun aan.

 

Verkies TTI, om uw Internet te maken bevorderen!

 

Geschiedenis

Sinds de oprichting, als exporteur, is TTI gespecialiseerd in productie-, marketing- en R & D-optische communicatieproducten. Wij richten ons op een snel telecomnetwerksysteem voor verschillende OEM-consumenten en hightech eindgebruikers.

Klanttevredenheid is onze eeuwige streven naar doelen, kijken ernaar uit om samen met u samen de brilliancy te creëren.

Dienst

We streven naar klanttevredenheid door:

1) Streven naar 100% defectvrij product

2) Zorgen voor tijdige leveringen

3) De vereisten en verwachtingen van onze klanten kennen

4) Het leveren van toonaangevend kwaliteitsproduct

5) Onze verantwoordelijkheden kennen

Ons Team

We hebben een hoogwaardig en ervaren technisch team en managementpersoneel, die samen hard werken om het beste corporate merk te creëren en door de voortdurende implementatie van het prestatiebeheersysteem, het aanpassen en optimaliseren van de organisatiestructuur en het bedrijfsproces en de concurrentiepositie van het bedrijf vergroten.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : TTI

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 25000000-45000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 70% - 80%

Location:: Shenzhen, China

Fabriek
De Fabriek van ShanghaiShenzhenfabriek